Een Systeem Website is effectiever. Dat is geen toeval

Elke SysteemWebsite is gericht op resultaat. We willen dat bezoekers van je website ‘leads’ worden en ‘leads’ klanten. Daarom pakken we de zaken van meet af aan anders aan dan je verwacht of bent gewend.


We bouwen websites ‘op het scherpst’ van de snede. Daarbij laten we weinig over aan het toeval. Je website is 100% SEO geoptimaliseerd voor een zo effectief en hoog mogelijke ranking in Google.


We bouwen geen door-de-weekse-websites vol ‘liftmuziek’. We bouwen een website waarmee je boven het maaiveld steekt. Daar voelt niet iedereen zich thuis. Onze opdrachtgevers wel.


We beginnen NIET met de techniek en al helemaal niet met vormgeving. Die zijn ondergeschikt aan content, strategie, positionering, optimalisatie en conversie.


Het houdt niet op zodra je website is gepubliceerd. Dan begint het pas. Site analyses en ‘heatmaps’ geven voortdurend inzicht in hoe bezoekers zich gedragen en op welke punten er (nog meer) kansen en mogelijkheden liggen. We meten, testen en verbeteren vrijwel voortdurend.


Je website staat er niet alleen voor. We creëren een systeem van elkaar versterkende onderdelen. Een Facebook pagina, een Google+ bedrijfspagina, YouTube keyword video’s en nog vele meer. Allemaal inbegrepen overigens.


Het is even wennen: de website gaat niet over jou. De website gaat over de oplossing die je potentiële klanten kunt bieden om hun probleem op te lossen. Dat lijkt een open deur maar vraagt een totaal andere benadering.


We hanteren een systeem dat is gebaseerd op 9 jaar en honderden websites ervaring. Dat vullen we aan met een op je potentiële klanten afgestemd keyword onderzoek en op je markt afgestemde concurrentie analyse.


We zijn aardige lui. Tegelijkertijd: we weten wat we doen en waarom je ons inhuurt.  Dus zijn we soms eigenwijs en altijd ‘streng in de leer’ als het gaat om resultaat, effectiviteit en conversie. We slaan wel eens met de vuist op tafel. Maar alleen als het echt moet…