Garantie

We garanderen dat we een website opleveren die 100% functioneert en voldoet aan de technische eisen van vandaag de dag. Maar laten we eerlijk zijn: dat is het minste wat je mag verwachten. Wat hieronder staat is véél belangrijker…

 

We garanderen dat we er alles aan zullen doen om een website voor je te bedenken, te ontwerpen en te bouwen die je aantoonbaar en meetbaar helpt aan meer klanten en meer omzet. Wat dat betreft stellen we hoge eisen aan onszelf en zijn we niet snel tevreden.

We garanderen dat we alle kennis en ervaring die we in huis hebben in de strijd gooien. Dat betekent concreet dat je kunt vertrouwen op meer dan 10 jaar ervaring in online marketing, zoekmachine marketing en e-mail-marketing plus een nog veel uitgebreider ‘track record’ wat betreft offline marketing en sales.

We garanderen dat we er alles aan zullen doen om cijfers, statistieken en resultaten meetbaar en aantoonbaar te maken. Daarmee creëren we een basis waarop we in alle openheid, gezamenlijk en in goed overleg de resultaten kunnen evalueren en vervolgstappen kunnen plannen.

We garanderen dat we je – als je daar prijs op stelt – ook lang na oplevering van je website op de hoogte houden van nieuwe technieken en strategieën wat betreft online marketing, zoekmachine marketing en e-mail-marketing. Zeker als we vermoeden dat die van toepassing zijn op jouw specifieke situatie of markt.

We garanderen je dat we open en eerlijk zijn wat betreft de mogelijkheden en onmogelijkheden. Bijvoorbeeld wat betreft het tempo waarin je succes mag verwachten. Succes in online marketing is geen kwestie van dagen maar eerder van weken of maanden.

We garanderen dat we geen technieken of tactieken zullen toepassen waarvan we weten of in alle redelijkheid hadden kunnen weten dat die ‘ranking’ van je website in Google in gevaar brengt.