website bouwen

Van elke 100 zakelijke websites zorgen er misschien 5 voor nieuwe klanten en extra omzet.
Dat verzin ik niet, dat is helaas de harde realiteit. Hoe dat komt?

De meeste websites worden gebouwd volgens principes die het 10 jaar geleden aardig deden. Met techniek als uitgangspunt en de ondernemer als middelpunt.

Die uitgangspunten van toen zijn de valkuilen van vandaag. Want vandaag de dag is zo’n website zonde van je tijd, zonde van je geld en zonde van je energie.

Probleem is dat de meeste websitebouwers je dat wel eens ‘vergeten’ te vertellen. Waarom? Ook dat lees je in dit rapport.

Dit is wat je noemt een ‘kop uit het zand’ rapport
Het is kort, compact, gratis en verplicht tot niets. Ik garandeer je dat je na het lezen van dit rapport met andere ogen naar je website kijkt. In dit rapport ontdek je…

Geschreven voor Starters én voor ervaren ondernemers. Voor ZPP’ers en voor MKB’ers. Maakt niet uit of je coach bent, consultant, ICT’er, HRM’er, boomverzorger, software verkoopt of een ‘Bed & Breakfest’ runt. Als je op het punt staat een website te laten (ver)bouwen dan mag je dit rapport niet missen.

Startende ondernemer? Maak gewapend met de kennis uit dit rapport een vliegende start online. Haal je kop uit het zand, negeer alle loze beloftes en ontdek wat er nodig is om een website te publiceren die wel degelijk zorgt voor nieuwe klanten en extra omzet.

Ervaren ondernemer? Ontdek waar de bezoekers blijven die je werden beloofd. En al die nieuwe klanten. De belangrijkste antwoorden staan in deze korte gids.