Website onderhoud

website onderhoudWebsite onderhoud is een absolute ‘must’. Je website onderhouden zorgt er niet alleen voor dat je investering technisch goed functioneert, maar ook dat je website blijft aansluiten op de wensen, eisen en vragen van je bezoekers. De ondernemer die website onderhoud verwaarloost, krijgt op korte termijn de rekening gepresenteerd. Daarom is een SysteemWebsite zo gemaakt dat je website onderhouden kinderspel is.

Website onderhoud valt in twee delen uiteen. Ten eerste is er het technisch onderhoud. Ten tweede het onderhoud wat betrekking heeft op de actualiteit van je website. Ze zijn beiden belangrijk.

Het technische onderhoud van een Systeemwebsite is (minimaal) de eerste zes maanden gegarandeerd in het (gratis) Onderhoudscontract. Dat houdt in dat alle scrips en software waarmee je website is gebouwd regelmatig wordt gecontroleerd op updates en upgrades. Daarnaast wordt er onder meer minimaal wekelijks een backup van je website gemaakt.

Je Systeem Website onderhouden in technische zin is zodoende iets waar je geen omkijken naar hebt.

Website onderhoud als het gaat om actualiteit is een ander verhaal. Je Systeem Website is een WordPress website. Dat betekent (onder meer) dat het toevoegen van een pagina niet moeilijker is dan het schrijven en versturen van een e-mail.

Het aanpassen van een pagina is zelfs nog simpeler. Je logt in, opent de pagina-editor, maakt de aanpassing en klikt op “Bijwerken”. Klaar is Kees. Hooguit twee minuten werk.

Dat website onderhoud van een SysteemWebsite snel en eenvoudig is heeft twee enorme voordelen. Ten eerste is je website altijd actueel. Ten tweede hoef je er niet of nauwelijks budget of tijd voor vrij te maken.

Je website onderhouden is een absolute ‘must’ en daarom hebben we het zo simpel mogelijk gemaakt.